[2023-06-27]

Sommaren är här och semester och ledighet väntar. Vi hoppas att ni får möjlighet att njuta av soliga dagar, skapa minnesvärda stunder och ladda batterierna inför hösten.

Det har varit ett händelserikt år för Säker Vårdmiljö, och vi är glada över att få dela några av våra framsteg med er. Vi har växt och tecknat nya avtal med flera regioner för våra säkerhetstjänster, bland annat Region Stockholm. Detta ger oss möjlighet att fortsätta bidra till en trygg vårdmiljö i hela landet.

Under året har vi också lanserat ett nytt utbildningskoncept inom säkerhetsområdet Hot och våld. Avtal är tecknade med Region Sörmland och Region Norrbotten och vi ser fram emot att börja arbeta tillsammans.

Utöver detta har vi även lanserat nya produkter, såsom “Insikter Brand” och “Insikter Hot och våld” – ett chefstöd för regionerna. Dessa produkter är utformade för att tillhandahålla värdefulla insikter och hjälpmedel för att hantera säkerhetsutmaningar inom regionerna.

Våra kunskapsnätverk har också tagit stora steg framåt och blivit mer professionella.

Kunskapsnätverk Brand växer och har fördubblat antalet medlemmar under året. Kunskapsnätverk Hot och våld etablerades vid årsskiftet och närmar sig i skrivande stund 100 medlemmar. Detta visar på det starka engagemanget inom vården för att dela erfarenheter och kunskap för att gemensamt skapa en säkrare arbetsmiljö.

Redan nu kan ni ta en titt på vilka seminarier som väntar under hösten inom våra kunskapsnätverk. Vi ser fram emot att fortsätta stärka vårt samarbete och utbyta kunskap för att gemensamt driva utvecklingen framåt.

Efter sommaren kommer vi att fortsätta att växa tillsammans med er och vi har spännande planer på fler tjänster, produkter och initiativ för att bidra till ett säkrare Vårdsverige.

Vi önskar er alla en fin och avkopplande sommar och ser fram emot höstens möjligheter tillsammans med er!

Trevlig sommar!

Patrik Hammar, produktägare Säker Vårdmiljö